Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin blade

Edilkamin blade laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Edilkamin bladeBent u op zoek naar een Edilkamin Blade pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Bij Pelletkachel Lemmer is de keuze groot. Bij ons vindt u vrijstaande pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en nog veel meer. Ook voor alle materialen, accessoires en onderdelen van een pelletkachel kunt u bij ons terecht. Wij blijven continue up to date met nieuwe modellen van diverse merken pelletkachels. Bij merken moet u denken aan Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus en nog veel meer. 

De Edilkamin Blade pelletkachel is groot, krachtig en zuinig. Hij is super eenvoudig in gebruik, zo kunt u snel genieten van uw pelletkachel. Met deze kachel heeft u de mogelijkheid om het te bedienen met de standaard meegeleverde afstandbediening. Ook kunt u de kachel aansluiten op het Wi-Fi netwerk en bedienen met een speciale app. Edilkamin Blade kachels bestaan uit de beste materialen, met zorg in elkaar gezet. 

Onderhoud en installatie door Pelletkachel Lemmer 

Naast het leveren van onze producten, verzorgen wij ook graag de installatie hier van. De gehele installatie houden wij in eigen beheer, dus u heeft ook één vast aanspreekpunt hiervoor. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor onderhoud van uw pelletkachel en eventuele storingen. Als u interesse heeft in onze producten, dan kunt u het beste langskomen in onze showroom. Online bieden we een deel van onze producten aan, maar lang niet alles. In onze  showroom staat een groot deel van onze pelletkachels brandend opgesteld. 

Pelletkachel Lemmer heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets. Wij verkopen alleen gerenommeerde merken, deze staan altijd achter hun product. We beschikken over het grootste assortiment van Noord-Nederland. Graag informeren wij u over onze Edilkamin Blade en andere producten en geven we u een eerlijk advies. Daarvoor mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.