Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Evia2

Edilkamin Evia2 laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Edilkamin Evia2Bent u op zoek naar een Edilkamin Evia2 pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer biedt u een uitgebreid assortiment aan pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketel, pelletkachels op CV en warmtepompen. Een groot deel van onze producten direct leveren wij direct uit voorraad, dus dat betekent dat wij snel kunnen leveren. De pelletkachel wordt door ons compleet opgeleverd en ook de pellets kunnen wij leveren. 

De pelletkachels van Edilkamin zoals de Evia2 zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze pelletkachels kunnen ook gemakkelijk in een gedecentraliseerde positie worden geplaatst ten opzichte van het rookkanaal. Dit is dankzij de geforceerde rookafvoer en de kleine afmetingen. Ze passen in zowel traditionele als moderne inrichtingen. De Edilkamin Evia2 is een duurzame pelletkachel die een rendement heeft van maar liefst 87,1%. De pellets kunt u via een uitschuifbaar bovenblad in de kachel doen. Daarnaast heeft deze pelletkachel een pelletreservoir met een capaciteit van 16 kilo. 

Uitsluitend merken van goede kwaliteit met Pelletkachel Lemmer 

Kom bij Pelletkachel Lemmer langs in onze ruim opgezette showroom. Hier hebben wij een groot deel van onze producten brandend opgesteld. Zo kunt u de pelletkachels goed bekijken. Daarnaast kunnen wij u hier natuurlijk voorzien van een gedegen advies. Dankzij onze ruime ervaring van meer dan tien jaar, kunnen wij u het beste product voor uw situatie aanbevelen. Pelletkachel Lemmer verkoopt uitsluitend merken van goede kwaliteit, deze producenten staan achter hun product. Daarnaast hebben wij het grootste assortiment van Noord-Nederland. 

Pelletkachel Lemmer verzorgt ook de installatie van uw pelletkachel. Dit houden wij volledig in eigen beheer, dat betekent voor u dus ook dat u één vast aanspreekpunt heeft. Ook voor onderhoud en eventuele storingen kunt u bij ons terecht. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten en diensten, of de Edilkamin Evia2, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.