Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Kira

Edilkamin Kira laten leveren door Pelletkachel Lemmer

Edilkamin KiraBent u op zoek naar een Edilkamin Kira pelletkachel? Dan zit u bij Pelletkachel Lemmer helemaal goed. Pelletkachel Lemmer biedt u diverse soorten en merken pelletkachels. Daarnaast leveren wij ook pelletketels, pelletkachels op CV, warmtepompen en meer. De installatie van uw producten verzorgen wij helemaal zelf. Ook voor jaarlijks onderhoud en eventuele storingen kunt u bij ons terecht. Wekelijks onderhoud aan uw pelletkachel kunt u natuurlijk zelf uitvoeren. Bij Pelletkachel Lemmer is de keuze groot en wij blijven continue up to date met de nieuwste modellen. 

De Edilkamin Kira combineert de schoonheid met perfecte prestaties. Deze pelletkachel is heel eenvoudig in gebruik. Hiervoor kunt u de standaard meegeleverde afstandbediening gebruiken, maar de pelletkachel is ook aan te sluiten op de Wi-Fi en te bedienen met een speciale app. Alle Edilkamin Kira en andere pelletkachels bestaan uit de beste materialen die met zeer grote zorg in elkaar gezet zijn. Daarnaast stookt deze kachel ontzettend zuinig. 

Uitsluitend pelletkachels van goede kwaliteit 

Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets, weten wij bij Pelletkachel Lememr wat het juiste product is voor uw situatie. Daarom bieden wij u een gedegen advies aan. Wij leveren uitsluitend gerenommeerde merken, hierbij moet u denken aan Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus en nog veel meer. Ook de pellets kunnen worden geleverd door Pelletkachel Lemmer. Deze leveren wij vanuit onze voorraad. De pellets van Elite kunnen gewenst bij u thuis afgeleverd worden. 

In onze ruim opgezette showroom kunt u een groot deel van onze producten brandend bekijken. Hier hebben wij diverse merken pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketel, pelletkachels op CV en warmtepompen opgesteld. Een groot deel van deze producten leveren wij uit onze voorraad, dit betekent dus dat wij uw product snel kunnen leveren. Voor meer informatie en vragen kunt u ook langskomen in onze showroom. Natuurlijk mag u ook contact opnemen voor vragen over de Edilkamin Kira of iets dergelijks.