Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Klik

Edilkamin Klik laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Edilkamin KlikBent u op zoek naar een Edilkamin Klik pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer levert en installeert diverse merken pelletkachels. Hierbij moet u denken aan Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Blackline, Italfuoco, Piazetta, Superior en Thermorossi. De pelletkachel wordt bij ons compleet opgeleverd en de gehele installatie houden wij in eigen beheer. Hiervoor heeft u dus bij ons één aanspreekpunt, dit geldt ook voor onderhoud en eventuele storingen. Ook de pellets kunnen wij voor u verzorgen. 

De Edilkamin Klik staat voor duurzaam, goedkoop en eenvoudig stoken. Deze pelletkachel is heel gemakkelijk in gebruik, zo behaalt u snel de gewenste temperatuur. Het reservoir is eenvoudig te vullen met pelletkorrels zodat u zonder al te veel moeite kunt genieten van de sfeer en warmte. De Edilkamin Klik pelletkachel is programmeerbaar, dit betekent dat u bijvoorbeeld kunt instellen dat u na het werk thuiskomt in een warm huis. 

Kom langs in de showroom van Pelletkachel Lemmer 

Het aanschaffen van een pelletkachel heeft een aantal voordelen. Zo kunt u goed besparen op uw stookkosten. Een pelletkachel heeft namelijk een zeer hoog rendement van 90% of hoger. Daarnaast is een pelletkachel zeer gebruiksvriendelijk en kunt u het gebruiken om uw gehele woning te verwarmen. Als laatste zijn houtpellets een CO2 neutrale brandstof en hebben ze een zeer schone en efficiënte verbranding. Hierdoor blijft er weinig as achter. Voor het jaarlijks onderhoud van uw pelletkachel kunt u bij Pelletkachel Lemmer terecht. 

Heeft u interesse in een pelletkachel? Kom dan langs in de onze showroom! Hier vindt u een groot deel van onze producten brandend opgesteld. Zo kunt u alles even goed bekijken. Ook kunnen wij u hier voorzien van een eerlijk advies. Met meer dan tien jaar ervaring weten wij welk product de juiste is voor uw situatie. Heeft u vragen over de Edilkamin Klik? Neem gerust contact met ons op.