Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Lille

Edilkamin Lille laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Edilkamin LilleBent u op zoek naar een Edilkamin Lille pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer biedt u een uitgebreid assortiment uitsluitend bestaande uit pelletkachels van hoge kwaliteit. De meeste van onze producten worden direct uit onze voorraad geleverd. Ook voor de installatie van uw pelletkachel kunt u bij ons terecht. Bij Pelletkachel Lemmer vindt u diverse pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketels, pelletkachel op CV en warmtepompen. Ook van het merk Edilkamin leveren wij diverse modellen. 

De Edilkamin Lille is een mooie, kleine pelletkachel die perfect onder een bestaande schouw geplaatst kan worden. Ook zonder schouw is deze kachel een ware bezienswaardigheid. De Edilkamin Lille beschikt over een grote ruit, daardoor heeft u een mooi zich op het vlammenspel in de kachel. Desgewenst kunt u de pootjes van de kachel weghalen. Hierdoor wordt de pelletkachel nog lager en kleiner. Het is een degelijke kachel volledig in gietijzer. 

Kom langs bij Pelletkachel Lemmer voor een eerlijk advies 

De Edilkamin Lille heeft een aantal voordelen. De ventilator van deze pelletkachel kunt u uitschakelen waardoor de kachel stiller is dan de meeste pelletkachels. Het Leonardo systeem zorgt voor een optimale verbranding en het rendement van minimaal 90%. Hiermee kunt u ook besparen op uw stookkosten. Ook voor de pellets kunt u bij Pelletkachel Lemmer terecht. Deze leveren wij u uit onze voorraad. 

Met meer dan tien jaar ervaring hebben wij gedegen kennis van de juiste producten. Wij kunnen u hierdoor een eerlijk advies geven over de juiste pelletkachel in uw situatie. Pelletkachel Lemmer beschikt over het grootste assortiment van Noord-Nederland. Kom langs in onze showroom waar u een groot deel van onze producten brandend kunt bekijken. Hier kunnen wij u voorzien van een advies. Natuurlijk mag u ook altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Onze medewerkers helpen u graag verder.