Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin MILLA H 15 KW

Edilkamin MILLA H 15 KW

Nieuw product en verbetering van de Milla H 12 KW

  • Koop nu de Edilkamin Milla H. Wij garanderen de laagste prijs garantie. Informeer naar de voorwaarden.
  • Relax functie (ventilator kan uitgeschakeld worden)
  • Gietijzeren behuizing
  • Leonardo systeem / Fire Control
  • Fantastische bouwkwaliteit
  • Verkrijgbaar in 12 KW en diverse kleuren

 

De Edilkamin Milla H CV Pelletkachel is een prachtige kachel om te zien. Door het grote zichtvenster heeft u altijd een mooi zicht op het vuur. Dit model is het nieuwste type Pelletkachel CV van Edilkamin.

De kachel is leverbaar in 15 kW en standaard uitgerust met Kit R ( energiezuinige Wilo A-labelpomp )

Pelletkachel CV

De kamerventilator is uitschakelbaar waardoor de kachel stiller is dan de meeste pelletkachels op CV. Het Leonardo en Fire Control systeem zorgt voor een optimale verbranding en het rendement van minimaal 90%
De Pelletkachel CV Milla H heeft een aantal nieuwe updates, waaronder keramische gloeispiraal en een continue vijzelmotor.

Hoog rendement

Naast de warmte en het uiterlijk, kan met de Milla H ook bespaard worden op de stookkosten door het hoge rendement van de pelletkachel. De Milla H 15 is een hoogrendementskachel waarin meer dan 90% van de energie die erin gestopt wordt, in de vorm van pellets, daadwerkelijk omgezet wordt in warmte voor uw CV installatie.

Technische informatie:
Kleuren Zwart, met 3 verschillende tops
Vermogen (KW) 13 KW CV zijdig, 2,3 KW convectie
Gewicht (KG) 132
Afmetingen: H/B/D (mm) 110/52/56
Maat rookgasafvoer (mm) 80
Inhoud pellettank (KG) 24
Boven- achter of zijaansluiting Achter
Stille kachel? Ja
Rendement (%) 90,7
Verbruik (KG/U) 0.9 – 2.7
WIFI? Optie

 

 


Vragen over dit product?

Het plaatsen van een Pelletkachel op CV is altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.