Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Nara

Edilkamin Nara kopen bij Pelletkachel Lemmer 

Edilkamin NaraBent u op zoek naar een Edilkamin Nara pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer is gespecialiseerd in het verwarmen op pellets en het gasvrij en energie neutraal wonen en werken. In onze grootste showroom van Nederland kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. In onze showroom hebben wij meer dan 65 werkende installaties staan, u kunt een groot deel van de pelletkachels dus brandend bekijken. 

Bij Pelletkachel Lemmer is de keuze groot. Bij ons vindt u pelletkachels, pelletketels, pelletkachels op CV, hout/pellet combiketels, wamtepompen en nog veel meer. Online bieden wij een gedeelte van ons pelletkachels aan, maar lang niet alles. Daarom is het verstandig om langs te komen in onze showroom, als u interesse heeft in een pelletkachel van Pelletkachel Lemmer. Hier hebben we alle nieuwe modellen van diverse merken staan. Onze voorraad is groot, daarom kunnen wij snel leveren. 

Een pelletkachel van hoge kwaliteit koopt u bij Pelletkachel Lemmer 

Sinds 1963 produceert en ontwikkelt Edilkamin pelletkachels. De pelletkachels zijn van echte Italiaanse productie en worden in fabrieken wereldwijd in eigen hand ontworpen, getest en geproduceerd. U bent als klant er dus van verzekerd dat uw pelletkachel van zeer hoge bouwkwaliteit is. Hierbij ontvangt u de beste service en ondersteuning. Alle modellene pelletkachels van het merk Edilkamin zijn eenvoudig te bedienen. U kunt ze programmeren via een afstandsbediening of WiFi. Bij Pelletkachel Lemmer blijven wij altijd up to date met de nieuwste modellen, deze vindt u bij ons in de showroom. 

Met een pelletkachel van Pelletkachel kunt u besparen op uw stookkosten. Onze pelletkachels hebben een hoog rendement en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De houtpellets zijn een CO2 neutrale brandstof en hebben een zeer schone en efficiënte verbranding, hierdoor blijft er weinig as achter. Als u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen of kom langs!