Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin nieuwe modellen

Edilkamin nieuwe modellen van Pelletkachel Lemmer

Bent u op zoek naar pelletkachels die net nieuw zijn in onze webshop? Bekijk dan eens onze nieuwe modellen van het merk Edilkamin. Edilkamin is een hoogwaardige merk van de beste pelletkachels. En dit ook nog eens voor zeer concurrerende prijzen! Pelletkachel Lemmer is al meer dan negen jaar een expert op het gebied van verwarmen met biomassa pellets. Hierbij zijn wij officiële dealer van merken als Edilkamin, Artel, Piazetta en nog veel meer. Zo hebben wij het grootste assortiment van pelletkachels in Noord-Nederland! Wanneer u uw uitgezochte pelletkachel wilt laten installeren, dan kunnen wij dit voor u doen. Wij ontzorgen u compleet en regelen alles van A tot Z. Wilt u meer weten over de pelletkachels van Pelletkachel Lemmer? Bekijk dan onze website voor meer informatie. Ook kunt u hieronder verder lezen voor meer over onze pelletkachels en meer.

Edilkamin nieuwe modellenNieuwe modellen van Edilkamin bestelt u voordelig bij Pelletkachel Lemmer

U kunt ons compleet assortiment van Edilkamin pelletkachels vinden door hier te klikken. Zo kunt u al de Edilkamin Jane 5 KW bestellen voor maar €1499,-!  De Edilkamin Jane 5 KW is alleen maar te bestellen in een soort uitwerking. Andere pelletkachels van het merk Edilkamin zijn echter vaak te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Al deze opties en meer technische kenmerken en informatie kunt u vinden op de desbetreffende product pagina. Wilt u een betere impressie krijgen van een bepaalde pelletkachel? Dan bent u altijd welkom in onze showroom. De koffie of thee staat voor u klaar. Heeft u verder nog vragen of onduidelijkheden, dan horen wij die graag van u. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina, voor de laatste aanbiedingen en meer.