Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Pelletkachel Goedkoop

Edilkamin Pelletkachel goedkoop kopen bij Pelletkachel Lemmer

Edilkamin Pelletkachel Goedkoop

Een Edilkamin pelletkachel goedkoop koopt u bij Pelletkachel Lemmer. Wij hebben bijna alle modellen opgesteld staan in de showroom. Pelletkachel Lemmer verkoopt en installeert alle Edilkamin pelletkachel modellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment van diverse pelletkachels van Edilkamin waaronder de Slide, Slide2, Lena, Yana en de nieuwe EVO serie. Daarnaast monteren wij ook alle cv modellen van Edilkamin. Wij leveren de producten grotendeels uit eigen voorraad. Wij kunnen hierdoor een snelle levering garanderen.

Pelletkachel Lemmer heeft een uitgebreide showroom. Hier kunt u een groot deel van deze pelletkachels brandend bekijken. In onze showroom hebben we wel meer dan 65 modellen staan. Wij zijn de grootste dealer in Edilkamin pelletkachels en met meer dan tien jaar ervaring kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. Pelletkachel Lemmer is gespecialiseerd in het verwarmen op pellets en in het gasvrij en energie neutraal wonen en werken. 

Pelletkachels voor de beste prijs bij Pelletkachel Lemmer

Bij Pelletkachel Lemmer is de keuze enorm groot. Naast pelletkachels kunt u bij ons ook terecht voor alle materialen voor uw rookkanaal, accessoires en pellet cv installatie materialen. De houtpellets kunnen ook bij u thuisbezorgd worden. Wij verkopen Elite pellets blauw of groen en Agriselect pellets. Uiteraard zijn wij lid van de Nederlandse Branche Vereniging Pelletkachel Industrie. De NBPI draagt bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving. 

Edilkamin ontwikkelt echte Italiaanse pelletkachels sinds 1963. Vanaf de oprichting is het bedrijf gegroeid tot een van de grootste producenten van pelletkachels. Alle producten worden in fabrieken wereldwijd in eigen hand ontworpen, getest en geproduceerd. Zo weet u zeker dat u als klant een pelletkachel van zeer hoge bouwkwaliteit geleverd krijgt. Wilt u vast een voorproefje van onze showroom, klik dan hier. Kom gerust langs wanneer u interesse heeft in een pelletkachel van Pelletkachel Lemmer, of neem contact met ons op voor meer informatie.