Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin pelletkachel kopen

Edilkamin pelletkachel kopenEdilkamin pelletkachel kopen bij pelletkachellemmer.nl

Bent u op zoek naar een mooie pelletkachel van geweldige kwaliteit? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres! Op onze website kunt u de zeer kwalitatieve pelletkachels van het merk Edilkamin bestellen. Edilkamin is al meer dan 55 jaar de marktleider in het gebied van hout- en pelletverwarming. Pelletkachel Lemmer is daarom een trotse officiële dealer van Edilkamin producten. Naast pelletkachels van Edilkamin hebben wij nog veel verschillende pelletkachels van andere merken. Daarnaast verkopen wij ook producten als airco’s en warmtepompen. Al onze werkzaamheden en producten kunt u op onze site vinden.

Edilkamin pelletkachel kopenEen Edilkamin pelletkachel bestellen bij Pelletkachel Lemmer

Door hier te klikken kunt u al onze Edilkamin pelletkachels vinden die wij in onze voorraad hebben. Zo kunt u de Edilkamin Slide 5 KW al bestellen voor maar €1499,-! Dit is een van onze favoriete kachels, en ook de best verkochte kachel van de periode 2018 – 2020. Het is een vertrouwd en stil model, die u in verschillende afwerkingen kunt krijgen. Denkt u hierbij aan zwart staal, marmer, glas of speksteen. Alle kenmerken en specificaties over de Edilkamin Slide 5 KW vindt u hier. U kunt de pelletkachels gemakkelijk bestellen op onze website. Het is mogelijk om een pelletkachel zelf te monteren, maar wij raden het u sterk aan om dit door een van onze experts te laten doen. Wij zijn namelijk al meer dan acht jaar ervaren op het gebied van installeren en monteren van uw warmte-installaties.

Meer informatie en contact

Alle informatie over Pelletkachel Lemmer en onze assortiment van Edilkamin pelletkachels vindt u op onze website. Zijn er voor u nog onduidelijkheden, dan kunt u ons contacteren. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina, of door hier te klikken. Wij helpen u graag verder. Bovendien bent u altijd welkom in onze showroom. Bekijkt u ook eens onze Facebook pagina!