Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Pelletkachel

Pelletkachels van Edilkamin bij Pelletkachel Lemmer

Voor pelletkachels van diverse merken zoals Edilkamin bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. De keuze is groot, u vindt in onze showroom in Lemmer meer dan 65 verschillende brandende modellen van diverse merken. Op onze website vindt u ook een groot deel van onze collectie, maar als u vrijblijvend advies wilt dan kunt u beter langskomen in de showroom. Met meer dan 9 jaar werkervaring kunt u kwaliteit verwachten. Wij zijn experts op het gebied van verwarmen met biomassa pellets. Pelletkachel lemmer levert uw kachel compleet op, en kan ook zorgen voor dEdilkamin pelletkachel e pellets. De handige 10 KG zakken van Toppellets en de pellets van Elite in de versie groen en blauw hebben wij op voorraad liggen in Lemmer. Wij verkopen alleen gerenommeerde merken die achter hun product staan, hierbij kunt u denken aan: Italfuoco, Superior en Thermorossi.

Wij installeren uw pelletkachel van A-Z

Pelletkachel Lemmer biedt ook een ruim assortiment aan warmtepompen, airco’s, zonneboilers en nog veel meer. Neem eens een kijkje op onze website om ons assortiment te bekijken. Wij leveren uw product vanuit onze grote voorraad en installeren deze van A-Z. Bent u opzoek naar een pelletkachel van het merk Edilkamin? Voor €1499,- heeft u de stille, compacte pelletkachel Edilkamin Jane 5KW. Deze kachel is voorzien van bewezen Leonardo besturing en groot glas als zichtvenster, ook is hij geschikt voor kleinere ruimtes en is een prachtige kachel om naar te kijken. Of heeft u liever een kachel met meer KW? Dan is de Edilkamin Blade 12Kw de perfecte kachel voor u. Deze kachel is bedoeld voor grotere ruimtes en heeft een eerlijke prijs van €3394,- en zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor een vermindering van uw energierekening.

Voor vragen of onduidelijkheden kunt u ons hier contacteren. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!