Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

NU IN DE SHOWROOM !

Pelletkachel Edilkamin kopen

Edilkamin Sense 6 kW

Edilkamin Sense 6 in de showroom vanaf 12.07.2024 !!

Als enige dealer van Edilkamin kunnen wij u de Sense 6 al laten zien in onze showroom !! De nieuwe Edilkamin Sense 6 is onze nieuwe favoriete kleine pelletkachel en het is een prachtig klein model op pootjes. Bent u geïnteresseerd in de Sense 6 met bovenaansluiting ? Dan kunt u de productpagina hier bekijken! Naast de Sense 6 versie bieden wij nog veel meer pelletkachels en overige artikelen aan op onze website. Wij zijn namelijk al meer dan 12 jaar gespecialiseerd op het gebied van verwarmen met biomassa pellets. U kunt zich inlezen over ons op de home pagina!

 

De Pelletkachel Edilkamin Sense 6 in het echt zien ?

De pelletkachel Sense 6 is de nieuwste pelletkachel van Edilkamin, wij kunnen u hem aanbieden met of zonder complete installatie. De sense 6 is verkrijgbaar in zwarte fraaie afwerking met gietijzeren deur en schuifblad. Zo kunt u de Sense 6 UP al bestellen in de showroom en reserveren online voor maar € 3.495 ! De pelletkachel heeft meerdere functies. U kunt hem met de nieuwe Mind afstandsbediening of met de ingebouwde WiFi gemakkelijk bedienen. De kachel is namelijk een stille kachel met een hoog rendement. Voor alle specificaties en kenmerken van de Sense 6 van Edilkamin kijkt u op deze pagina.

Meer informatie over de Sense 6

Weet u niet zeker of deze pelletkachel geschikt voor u is ? Kom langs in de showroom en bekijk de Sense 6 en vele andere Edilkamin Modellen. Voor informatie over de pelletkachels van Edilkamin kunt u hier kijken. U kunt de pelletkachel zelf monteren, maar wij raden het u sterk aan om de pelletkachel door onze experts te laten monteren en installeren. Heeft u nog overige vragen over de Sense 6, of over andere zaken, dan kunt u ons altijd contacteren. U kunt onze gegevens onderaan de pagina vinden, of door hier te klikken. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!