Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin slide

Edilkamin slide kopen bij Pelletkachel Lemmer 

Edilkamin slideEen Edilkamin slide koopt u bij Pelletkachel Lemmer. Wij zijn dealer van Edilkamin, Artel, Piazetta en Thermorossi. Pelletkachel Lemmer verkoopt en installeert diverse merken pelletkachels ook van MCZ, Ravelli, Janus, Paterno en meer. Wij hebben een uitgebreid assortiment van diverse pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketels, pelletkachels op CV en warmtepompen. Daarnaast verkopen wij ook diverse airco systemen. Een groot deel van onze producten wordt direct uit voorraad geleverd. Wij kunnen hierdoor een snelle levering garanderen. 

Pelletkachel Lemmer is in het bezit van een eigen showroom. Hier kunt u een groot deel van onze pelletkachels brandend bekijken. In onze showroom hebben we wel meer dan 65 modellen staan. Wij zijn de grootste dealer in Edilkamin pelletkachels en met meer dan tien jaar ervaring kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. Pelletkachel Lemmer is gespecialiseerd in het verwarmen op pellets en in het gasvrij en energie neutraal wonen en werken. 

Pelletkachels van zeer hoge bouwkwaliteit bij Pelletkachel Lemmer 

Bij Pelletkachel Lemmer is de keuze groot. Naast pelletkachels kunt u bij ons ook terecht voor alle materialen voor uw rookkanaal, accessoires en pellet cv installatie materialen. De houtpellets kunnen ook bij u thuisbezorgd worden. Wij verkopen Elite pellets blauw of groen en Agriselect pellets. Uiteraard zijn wij lid van de Nederlandse Branche Vereniging Pelletkachel Industrie. De NBPI draagt bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving. 

Edilkamin ontwikkelt echte Italiaanse pelletkachels sinds 1963. Vanaf de oprichting is het bedrijf gegroeid tot een van de grootste producenten van pelletkachels. Alle producten worden in fabrieken wereldwijd in eigen hand ontworpen, getest en geproduceerd. Zo weet u zeker dat u als klant een pelletkachel van zeer hoge bouwkwaliteit geleverd krijgt. Wilt u vast een voorproefje van onze showroom, klik dan hier. Kom gerust langs wanneer u interesse heeft in een pelletkachel van Pelletkachel Lemmer, of neem contact met ons op voor meer informatie.