Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Slide 2 7 kW UP The Mind

Edilkamin Slide 7 UP van Pelletkachel Lemmer

edilkamin slide 7

Bent u op zoek naar een pelletkachel van de beste kwaliteit? Dan bent u bij pelletkachellemmer.nl op de juiste plek! Wij bieden de 3e generatie van de Edilkamin Slide 7 KW UP aan. De Edilkamin Slide 2 UP is onze nieuwe favoriete pelletkachel en het is onze best verkochte pelletkachel van 2019 – 2020. Bent u geïnteresseerd in de Slide 7 KW UP ? Dan kunt u de productpagina hier bekijken! Naast de Slide 7 KW in UP versie bieden wij nog veel meer pelletkachels en overige artikelen aan op onze website. Wij zijn namelijk al meer dan acht jaar gespecialiseerd op het gebied van verwarmen met biomassa pellets. U kunt zich inlezen over ons op de home pagina!

De Pelletkachel Edilkamin Slide 7 UP (3e generatie)

De pelletkachel Edilkamin Slide 7 UP is onze favoriete pelletkachel die wij aanbieden. U kunt hem verkrijgen in meerdere fraaie afwerkingen. Denk hierbij aan zwart staal, speksteen of maatwerk. Zo kunt u de Slide II 7 UP al bestellen voor maar €2345 (op het moment van schrijven)! De pelletkachel heeft meerdere functies. U kunt hem met de nieuwe Mind afstandsbediening of met de ingebouwde WiFi gemakkelijk bedienen. De kachel is namelijk een stille kachel met een hoog rendement. Voor alle specificaties en kenmerken van de Slide II 7 KW UP kijkt u op deze pagina.

Meer informatie

Weet u niet zeker of een pelletkachel voor u geschikt is? Dan kunt u zich hier inlezen of het wel een verstandige keuze is. Voor informatie over de pelletkachels van Edilkamin kunt u hier kijken. U kunt de pelletkachel zelf monteren, maar wij raden het u sterk aan om de pelletkachel door onze experts te laten monteren en installeren. Heeft u nog overige vragen over de Slide II UP, of over andere zaken, dan kunt u ons altijd contacteren. U kunt onze gegevens onderaan de pagina vinden, of door hier te klikken. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!