Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Slide 7

Edilkamin Slide 7 van Pelletkachel Lemmer

edilkamin slide 7

Bent u op zoek naar een pelletkachel van de beste kwaliteit? Dan bent u bij pelletkachellemmer.nl op de juiste plek! Wij bieden de tweede (verbeterde) generatie van de Edilkamin Slide 7 KW aan. De Edilkamin Slide 7 KW is onze favoriete pelletkachel en het is onze best verkochte pelletkachel van 2019 – 2020. Bent u geïnteresseerd in de Slide 7 KW? Dan kunt u de productpagina hier bekijken! Naast de Slide 7 KW bieden wij nog veel meer pelletkachels en overige artikelen aan op onze website. Wij zijn namelijk al meer dan acht jaar gespecialiseerd op het gebied van verwarmen met biomassa pellets. U kunt zich inlezen over ons op de home pagina!

De Pelletkachel Edilkamin Slide 7 (2e generatie)

De pelletkachel Edilkamin Slide 7 is onze favoriete pelletkachel die wij aanbieden. U kunt hem verkrijgen in meerdere fraaie afwerkingen. Denk hierbij aan zwart staal, glas, marmer of speksteen. Zo kunt u de Slide II 7 KW al bestellen voor maar €1699 (op het moment van schrijven)! De pelletkachel heeft meerdere functies. U kunt hem met een telefoonschakelaar of / en met de Wifi thermostaat gemakkelijk bedienen. De kachel is namelijk een stille kachel met een hoog rendement. Voor alle specificaties en kenmerken van de Slide II 7 KW kijkt u op deze pagina.

Meer informatie

Weet u niet zeker of een pelletkachel voor u geschikt is? Dan kunt u zich hier inlezen of het wel een verstandige keuze is. Voor informatie over de pelletkachel subsidie kunt u hier kijken. U kunt de pelletkachel zelf monteren, maar wij raden het u sterk aan om de pelletkachel door onze experts te laten monteren en installeren. Heeft u nog overige vragen over de Slide II 7 KW, of over andere zaken, dan kunt u ons altijd contacteren. U kunt onze gegevens onderaan de pagina vinden, of door hier te klikken. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!