Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin Yana

Edilkamin Yana bestelt u bij Pelletkachel Lemmer

edilkamin yanaBent u op zoek naar een pelletkachel van de hoogste kwaliteit, en voor een zachte prijs? Dan kunnen wij van Pelletkachel Lemmer u daar perfect bij helpen. Wij hebben namelijk een enorm assortiment aan de beste pelletkachels. Één van de merken pelletkachels die wij hebben is het merk Edilkamin. Edilkamin is een hoogwaardig merk die de beste kwaliteit van haar producten garandeert. De Edilkamin Yana is hierbij een van onze beste modellen. U kunt ons assortiment van pelletkachels van Edilkamin vinden door hier te klikken. Naast het verkopen van pelletkachels vindt u ook meerdere producten op onze pagina. Denkt u hierbij aan mobiele, single split of multi split airco’s, warmtepompen, pelletketel CV’s en nog veel meer. Wilt u meer weten over de pelletkachels van Edilkamin? Bekijk dan onze website voor meer informatie. Ook kunt u hieronder verder lezen voor meer informatie over onze pelletkachels.

De hoogwaardige pelletkachel Edilkamin Yana bestelt u voor een zachte prijs bij Pelletkachel Lemmer

U kunt de pelletkachels van Edilkamin gemakkelijk bekijken door op deze link te klikken. Wij hebben twee verschilllende versies van de Edilkamin Yana in ons assortiment. U kunt de 7 kW versie bestellen voor al €2525,-, en de Plus 9 kW versie voor €2730,-. Hierbij vindt u de beschrijving van de producten en de technische informatie op de product pagina’s. Ook kunt u kiezen uit verschillende uitwerkingen. Zo kunt u kiezen uit een zwart staal met mat wit keramiek versie, maar bijvoorbeeld ook met speksteen op de bovenkant. Heeft u verder nog vragen over de pelletkachels van Pelletkachel Lemmer? Dan horen wij die graag van u. Contacteer ons aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Ook op onze Facebook kunt u eens kijken voor de laatste aanbiedingen en meer. Om een betere impressie van onze producten te krijgen, bent u ook altijd welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.