Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel aanschaffen in Lemmer ?

pelletkachel installeren

Een pelletkachel aanschaffen in Lemmer ?

Een pelletkachel of pelletketel bekijken in een showroom in Lemmer ?

 

U woont in Lemmer en wilt een pelletkachel kopen. Uiteraard wilt u eerst een goed advies of deze pelletkachel of dit pelletkachelsysteem wel bij uw wensen past. Pelletkachel Lemmer levert al meer dan 8 jaar pelletkachels en pelletketelsystemen. Wij zijn zeer ervaren en garanderen u, dat wanneer u een pelletkachel of pelletketelsysteem bij ons aanschaft, dit precies naar uw wens is. In onze showroom aan de Taanderij 4 in Lemmer hebben wij meer dan 50 pelletkachels staan. Een groot deel van deze pelletkachels kunnen wij u brandend laten zien.

Wij geven u graag een demo !

Zoekt u onafhankelijk advies over Pelletkachels of Pelletketelsystemen ?

 

De showroom van Pelletkachel Lemmer bevindt zicht direct naast de snelweg A6 in Lemmer. Ook wanneer u in Friesland woont en een Pelletkachel zoekt, is het zeker de moeite waard om even naar Lemmer te rijden. Wij hebben een grote en zeer mooie showroom met heel veel kachels.

Doordat wij vrijwel elk merk pelletkachel kunnen leveren, kunnen wij echt onafhankelijk gedegen advies geven. Dit met één uitzondering. Wij hebben jarenlange ervaring met pelletkachels en leveren alleen die merken waar u zonder zorgen of storingen jarenlang plezier van zult hebben.

Wilt u uw nieuwe pelletkachel door ons laten installeren ?

 

Het in Lemmer laten installeren van uw nieuwe pelletkachel of pelletketelsysteem is geen enkel probleem. Pelletkachel Lemmer is ook voor Friesland een gecertificeerde totaal installateur. Vanaf de eerste dag van ons bestaan voeren wij de complete installatie van de pelletkachels en pelletketelsystemen zelf uit, inclusief betonboringen en dakwerkzaamheden. Wanneer u een nieuwe pelletkachel bij ons koopt en wij mogen de pelletkachel bij u in Lemmer installeren, gaan wij pas weg als:

  1. De installatie van de pelletkachel compleet is afgerond.
  2. De pelletkachel correct brandt.
  3. Alles weer netjes is opgeruimd.
  4. Als u tevreden bent.

Eén specialist voor de pelletkachel installatie waar u alles regelt !

Nazorg en garantie van uw nieuwe pelletkachel of pelletketel.

 

Voor de verkoop en installatie van pelletketels in Lemmer zoekt u uiteraard een partij die echt alles weet van pelletkachels en pelletketelsystemen. Wij zijn al meer dan 8 jaren experts op dit gebied.

Pelletkachel Lemmer en haar personeel volgt alle trainingen en trends over de ontwikkelingen bij onze leveranciers.

Mocht er onverhoopt een storing met uw pelletkachel of pelletketelsysteem ontstaan, dan kunt u op ons rekenen. Ook in Lemmer verlenen wij zonder problemen service om ook u een tevreden gebruiker van een pelletkachel te laten worden en te blijven.

In onze showroom vindt u de volgende merken Pelletkachels:

 

 

In onze grote en bijzonder mooie showroom laten wij u een groot aantal Pelletkachels en Pelletketels brandend zien. U zoekt een Pelletkachel of een aangesloten pelletketel op u CV installatie in Lemmer ? Dan is een rit naar onze showroom zeker de moeite waard.

Plan uw showroom afspraak.

    Taanderij 4, Lemmer, Netherlands