Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

EK63 Pelletkachel Edilkamin

EK63 Pelletkachels van Edilkamin kopen bij Pelletkachel Lemmer 

Voor een pelletkachel van EK63 bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer biedt u een uitgebreid assortiment, met een showroom met wel 20 modellen EK63 en Edilkamin. Bij ons koopt u uw pelletkachel, pelletketel, hout/pellets combiketel, pelletkachel op CV of warmtepomp. Ook de EK63 kachels online te bestellen bij Pelletkachel Lemmer.  Samenvattend leveren en installeren wij de pelletkachels van EK63 en Edilkamin.

Zo verkoopt Pelletkachel Lemmer Edilkamin, EK63, Duroflame, Piazetta, Thermorossi en nog veel meer. Kom kijken in onze zeer uitgebreide showroom in LeEdilkamin EK63 Pelletkachelsmmer. Wij leveren een groot deel van onze producten direct uit voorraad. Ook de accessoires en installatie materialen voor CV pelletkachels. Dit betekent dat u bij ons gegarandeerd bent van een snelle levering. Heeft u een pelletkachel uitgekozen en wilt uw deze laten installeren? Dat kan ook bij Pelletkachel Lemmer. Wij doen dit voor u van A-Z. 

Verwarm uw hele woning met een pelletkachel van Pelletkachel Lemmer 

EK63 pelletkachels worden ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in de moderne pelletkachel fabriek van Edilkamin in Italië. EK63 is dus echt een kwaliteits merk van Edilkamin. Pelletkachels zijn het duurzame alternatief voor een ieder die wil genieten van de aangename warmte van een open haard. EK63 pelletkachels hebben veel vermogen en zijn tegelijkertijd zeer stil. Daarnaast zijn ze voorzien van de nieuwste moderne technieken in de pelletkachel wereld.

Met een pelletkachel kunt u flink besparen op uw stookkosten. Ook heeft een pelletkachel een zeer hoog rendement en is het gebruiksvriendelijk. U kunt uw hele woning verwarmen met een CO2 neutrale brandstof. Houtpellets hebben een zeer schone en efficiënte verbranding, hierdoor blijft er weinig as achter. Heeft u interesse in een pelletkachel van EK63 of een ander merk, kom dan kijken in de showroom van Pelletkachel Lemmer. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen voor meer informatie.