Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Elite pellets bezorgen

Elite pellets bezorgen, bestel ze bij Pelletkachel Lemmer

Elite pellets bezorgenHeeft u nieuwe hout pellets nodig voor uw pelletkachel? Dan kunt u deze bestellen voor zeer fijne prijzen in de webshop van specialist Pelletkachel Lemmer! Pelletkachel Lemmer is al meer dan negen jaar dé specialist met het verwarmen van hout pellets in Lemmer en omgeving. U kunt altijd bij ons terecht voor de beste producten en deskundig advies. Op onze website vindt u onder andere de beste pelletkachels, pelletketel CV installaties, warmtepompen en nog veel meer verwarmende oplossingen voor in uw huis. Met het gebruik van een pelletkachel zorgt u ervoor dat u bijdraagt aan een duurzamere samenleving. Het verwarmen van uw huis met het verbranden van hout pellets stoot namelijk minder CO2 uit dan het verwarmen met aardgas. Hiernaast bespaart u ook nog eens flink op de energie kosten. Bij Pelletkachel Lemmer kunt u de beste hout pellets van het merk Elite bestellen en laten bezorgen.

Bestel de beste hout pellets van het merk Elite en laat ze bij u thuis bezorgen door Pelletkachel Lemmer

U kunt zowel Elite pellets Groen als Elite pellets Blauw bestellen bij Pelletkachel Lemmer. De Elite pellets Groen bestaan uit naaldhout, gemaakt van 100% zuiver hout van naaldbomen. Daarnaast is de Elite pellets Blauw van 100% zuiver naald- en loofhout. Deze combinatie zorgt voor een zuivere en rendabele verbranding. Beide Elite pellets worden bezorgd in aantallen van 975 kilogram. U krijgt dan 65 zakken van 15 kilogram bij u thuis bezorgd. Voor de Elite pellets geld bij ons dat over het algemeen, de hout pellets binnen vijf werkdagen bij u thuis bezorgd zijn. Met de 975 kilogram aan hout pellets kunt u enorm ver vooruit. En u betaalt maar €320,- voor de 65 zakken! U bespaart dus flink op de kosten van de energierekening door het gebruiken van de hout pellets. Wilt u meer weten over de hout pellets van Elite, kijk dan eens hier. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.