Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Houtpellets kopen

Houtpellets kopen bij Pelletkachel Lemmer 

Houtpellets kopenWilt u houtpellets kopen voor uw pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer is gespecialiseerd in het verwarmen op pellets en in het gasvrij en energie neutraal wonen en werken. Daarnaast zijn wij de grootste dealer in Edilkamin pelletkachels. Service is bij ons heel belangrijk. Bij Pelletkachel Lemmer kunt u eerlijk advies en eerlijke prijzen verwachten. Wij hebben ruime ervaring van meer dan tien jaar. Daarom kunnen wij u producten van goede kwaliteit leveren. 

Bij Pelletkachel Lemmer kunt u houtpellets van verschillende merken kopen. Zo leveren wij Elite pellets blauw of groen, deze kunnen bij u thuis geleverd worden. Ook verkopen wij houtpellets van Agriselect. De handige zakken van 10 KG hebben wij op voorraad liggen in Lemmer. De houtpellets van Elite zijn gemaakt van 100% zuiver naald en loofhout. Deze combinatie van houtsoorten zorgt voor een zuivere en rendabele verbranding. Geschikt voor alle pelletkachels. 

De grootste showroom van Nederland 

Pelletkachel Lemmer is in het bezit van de grootste showroom van Nederland met pelletkachels. In onze showroom vindt u maar liefst 65 verschillende modellen, van verschillende merken. Een groot deel van de pelletkachels kunt u brandend bekijken. Onze medewerkers in onze showroom kunnen u verder helpen. Hier krijgt u advies en meer informatie over onze producten. Wij zullen kijken naar uw situatie en wat hier het meest geschikt voor is. Ook de installatie van de pelletkachels doen wij zelf. 

Dus wilt u besparen op uw stookkosten met een pelletkachel met een zeer hoog rendement? Kom dan langs in de showroom van Pelletkachel Lemmer. Met een pelletkachel is het onder andere mogelijk om je hele woning te verwarming en houtpellets zijn een CO2 neutrale brandstof. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.