Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Houtpellets voor pelletkachel

Houtpellets voor pelletkachel bestellen bij Pelletkachel Lemmer 

Houtpellets voor pelletkachelBent u op zoek naar een leverancier van houtpellets voor uw pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer levert verschillende soorten houtpellets. Bij ons kunt u Elite Pellets blauw of groen kopen en Agriselect pellets. De 10 KG zakken van Agriselect hebben wij op voorraad liggen in Lemmer. De pellets kunnen bij u thuis aflevert worden. Pelletkachel Lemmer is al meer dan tien gespecialiseerd in het verwarmen op pellets en het gasvrij en energie neutraal wonen en werken.

Wij zijn uitgegroeid tot de grootste dealer in Edilkamin pelletkachels. Service is bij ons erg belangrijk, daarnaast zijn wij goed bereikbaar. Onze medewerkers kunnen u een eerlijk advies geven over de soort pelletkachel die geschikt is voor uw situatie. De installatie van de pelletkachels houden wij volledig in eigen beheer, dus u heeft altijd één aanspreekpunt. Ook wanneer er onderhoud nodig is of bij eventuele stroringen. 

Het grootste assortiment pelletkachels van Noord-Nederland vindt u bij Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel Lemmer beschikt over een ruim opgezette showroom. Hier kunt u een groot aantal pelletkachels brandend zien. In onze showroom hebben we maar liefst 65 modellen staan. Een groot aantal van onze producten wordt geleverd vanuit onze voorraad. Dit betekent dus dat wij uw producten snel kunnen leveren. Wij leveren de pelletkachel compleet op. Daarna kunnen wij voor u uw uitgezochte pelletkachel installeren. Pelletkachel Lemmer is officieel dealer van diverse merken waaronder Edilkamin, Artel, Piazetta, Thermorossie, Ravelli en vele andere pelletkachel merken. 

Ook voor alle onderdelen, materialen en accessoires van pelletkachels en pelletketels kunt u bij ons terecht. In onze webshop bieden wij een deel van onze pelletkachels aan, maar dat is lang niet alles. Wij blijven daarnaast continue up to date met de nieuwste modellen pelletkachels. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u verder.