Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Italiana Camini Yulia 7

Italiana Camini Yulia 7 van Pelletkachel Lemmer

edilkamin lenaBent u op zoek naar een webshop en showroom die alleen maar pelletkachels verkoopt van de beste merken? Dan bent u op de website en in de showroom van Pelletkachel Lemmer op de juiste plek belandt. In het assortiment van Pelletkachel Lemmer vindt u namelijk alleen maar pelletkachels van de merken die de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Een van de merken hiervan is Italiana Camini. Italiana Camini heeft prachtige pelletkachels in verschillende uitvoeringen, die bijvoorbeeld perfect passen in uw woonkamer. Bovendien helpen wij u graag verder met het installeren van de pelletkachel in uw huis. Ook hebben wij een jaarlijkse onderhouds service aan pelletkachels voor onze klanten, namelijk van Pelletkachel Totaal Service. Meer daarover vindt u op deze pagina. Heeft u interesse in een ITC Yulia pelletkachel van Pelletkachel Lemmer? Bekijk onze website voor meer informatie over onze producten, of lees hieronder verder voor meer informatie over onze pelletkachels.

Bestel een Italiana Camini Yulia of andere pelletkachel van de hoogste kwaliteit bij Pelletkachel Lemmer

U kunt snel en eenvoudig onze Italiana Camini Yulia 7 pelletkachel vinden door op deze link te klikken. Hier vindt u namelijk de ITC Yulia 7 kW. Die kunt u al bestellen voor maar €1499,-. U kunt de product pagina zien ervan door hier te klikken. De Yulia een strak model van 7 kW. U kunt bijvoorbeeld deze kachel uitbreiden met WiFi. Wanneer u op de pagina naar onder scrolt vindt u meer informatie en technische gegevens over de pelletkachel. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u ons contacteren aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina, voor de laatste aanbiedingen en meer. Ook kunt u altijd langskomen in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.