Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

MCZ Cute

mcz cuteMCZ Cute 8 KW Meastro van Pelletkachel Lemmer

Bent u er ook klaar mee om in een koude woonkamer te zitten tijdens de koude winters? En bent u op zoek naar een veel duurzamere oplossing dan de centrale verwarming in uw huis? Dan bent u op de website van Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres! U kunt op onze website namelijk een breed aanbod vinden van pelletkachels, airco’s, pelletkachel CV’s, warmtepompen en nog veel meer! Bent u van plan om een pelletkachel van de beste kwaliteit te bestellen? Dan hebben wij waar u naar zoekt. U kunt in onze webshop namelijk de MCZ Cute 8 KW Meastro vinden. Dit is de meest populaire pelletkachel van het Italiaanse merk MCZ. Heeft u interesse in de MCZ Cute 8 KW Meastro, lees dan verder, of bekijk de pagina van de pelletkachel zelf voor meer informatie!

Bestel de MCZ Cute 8 KW Meastro bij specialist Pelletkachel Lemmer

U weet zeker dat u een pelletkachel van de beste kwaliteit krijgt wanneer u een pelletkachel van het merk MCZ haalt. De MCZ Cute 8 KW Meastro is uniek op haar eigen manier omdat het ook kan blijven branden zonder een convectieventilator. De MCZ Cute 8 KW Meastro is zeer compact, namelijk slechts 80 cm hoog en past zo op veel verschillende plekken in uw woonkamer. Bent u benieuwd naar de technische gegevens en de kenmerken van de MCZ pelletkachel, dan kunt u de productpagina raadplegen door hier te klikken. Wilt u alvast een impressie krijgen van de pelletkachel in een bijpassende setting? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Lemmer. U kunt op afspraak langskomen door contact met ons op te nemen. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina of op de contactpagina.. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes!