Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

MCZ Pelletkachels

MCZ PelletkachelsMCZ Pelletkachels van specialist Pelletkachel Lemmer

Verlangt u naar een heerlijke warme woonkamer in uw huis, en bent u op zoek naar een duurzamere oplossing dan wat u nu heeft? Dan is een pelletkachel iets voor u! Bij specialist Pelletkachel Lemmer bestelt u pelletkachels van allerlei soorten en maten. Zo hebben wij ook verschillende MCZ Pelletkachels in onze voorraad. Pelletkachel Lemmer heeft al meer dan negen jaar ervaring met het verkopen en installeren van pelletkachels bij onze klanten. Heeft u interesse in een pelletkachel, lees dan verder. Ook kunt u in ons assortiment een kijkje nemen naar al onze pelletkachels en meer.

Koop uw MCZ Pelletkachels bij Pelletkachel Lemmer!

Pelletkachels van het merk MCZ koopt u bij Pelletkachel Lemmer. MCZ is een bijzonder stijlvol Italiaans merk. Wanneer u een pelletkachel van het merk MCZ bestelt, bent u ervan verzekert dat u een pelletkachel krijgt van de beste kwaliteit. Op het moment van schrijven hebben wij drie verschillende pelletkachels van MCZ in onze assortiment: de MCZ Gio 8 KW, de MCZ Deco 8 KW en de MCZ Cute 8 KW Meastro. Laatstgenoemde is dan ook de meest populaire pelletkachel van het merk. U kunt de MCZ Cute 8 KW Meastro al bestellen voor maar €2,999.00*! Alle eigenschappen van de pelletkachel vindt u op deze pagina.

*op het moment van schrijven

Meer informatie en contact met Pelletkachel Lemmer

Vrijwel alle informatie over de pelletkachels van MCZ en overige zaken kunt u vinden op onze website. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. U kunt onze contactgegevens onderaan de pagina vinden, of op de contact pagina door hier te klikken. Wij helpen u graag verder. U bent op afspraak ook altijd welkom in onze showroom in het plaatsje Lemmer, gelegen in Friesland. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina voor de laatste updates!