Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel buiten

Pelletkachel buiten van Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel buitenWilt u naast de warme zomers ook tijdens de koudere dagen van het jaar verwarmd buiten kunnen zitten en genieten van de buitenlucht? Dan hebben wij van Pelletkachel Lemmer het product waar u naar op zoek bent. Pelletkachel Lemmer is namelijk al meer dan negen jaar een specialist op het gebied van verwarmende oplossingen, in zowel binnen- als buitenruimtes. Op onze website vindt u een breed assortiment aan pelletkachels, voor binnen en buiten, maar ook airco’s, pelletketel CV installaties en nog veel meer. U kunt bij Pelletkachel Lemmer altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. Wij zijn een officiële dealer van hoogwaardige merken, waardoor wij exclusief de beste producten verkopen. Denkt u hierbij aan top merken als Edilkamin en Artel. En naast de top producten hebben wij ook de beste monteurs die ervoor zorgen dat uw pellet kachel langdurig optimaal zal presteren. Wilt u meer weten over een pelletkachel voor buiten, lees dan verder!

Bestel een prachtige pelletkachel voor binnen of buiten van Pelletkachel Lemmer

U vindt onze volledige assortiment van pellet kachels door hier te klikken. Daarnaast hebben wij ook accessoires voor pellet kachels in onze webshop. U vindt het allemaal aan de hand van de navigatiebalk. Met de filters kunt u zoeken naar een pelletkachel die u nodig heeft. Onze assortiment is breed en er zal zeker een pellet kachel tussen zitten die aan uw wensen voldoet. Alle technische gegevens en kenmerken van een specifieke pelletkachel vindt u op de product pagina. Wij komen de pelletkachel graag bij u thuis installeren. Dit is ook zelf mogelijk, maar niet aangeraden. U kunt een pelletkachel al bestellen voor maar €899,-, en ze worden altijd gratis bij u thuis bezorgd. Weet u nog niet zeker welke pellet kachel u wilt? U bent altijd welkom in onze showroom. Wij helpen u graag verder. Als u vragen heeft kunt u die ook altijd stellen via onze e-mail, telefoonnummer of Facebook.