Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel of houtkachel

Pelletkachel of houtkachel kopen van Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel of houtkachelBent u op zoek naar een andere manier om uw huis te verwarmen? Dan hebben wij van Pelletkachel Lemmer waar u naar op zoek bent. In ons assortiment vindt u namelijk veel verschillende houtkachels en pelletkachels. Pelletkachel Lemmer is een ervaren specialist op het gebied van pelletkachels en duurzame verwarmingsoplossingen met biomassa pellets. In onze webshop vindt u alleen maar pelletkachels van de beste merken, zodat wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Voor een zachte prijs kunt u een pelletkachel in onze webshop bestellen én laten installeren in uw huis. Naast pelletkachels vindt u ook pelletketel CV installaties, warmtepompen, airco’s en meer in ons assortiment. De warmtepompen komen bovendien in aanmerking voor de ISDE subsidie. Wilt u een pelletkachel of houtkachel in uw woonkamer plaatsen? Wij helpen u graag verder. Lees hieronder verder voor meer informatie over een nieuwe pelletkachel in uw huis.

Een prachtige nieuwe pelletkachel of houtkachel kopen voor een zachte prijs in de webshop van Pelletkachel Lemmer

Bij Pelletkachel Lemmer weet u zeker dat u een pelletkachel koopt van de hoogste kwaliteit. Wij zijn namelijk een officiële dealer van merken als Artel, Edilkamin, Paterno, Superior en nog veel meer. Dit zijn allemaal merken die achter hun product staan. Een goede pelletkachel zorgt voor een duurzamere oplossing van het verwarmen van uw huis. Het verlaagt bovendien de energiekosten, waardoor u de prijs van de pelletkachel er op de lange termijn weer uit haalt en geld bespaart op uw energierekening. Door hier te klikken vindt u ons assortiment van pelletkachels. Veel pelletkachels zijn beschikbaar in modellen van verschillende aantal vermogens. Ook komen pelletkachels in veel verschillende soorten en maten. Daarom weet u zeker dat u een pelletkachel zult vinden die in uw huis past.

Heeft u vragen over een pelletkachel of het installeren ervan? U kunt ons altijd contacteren via de contact pagina of via onze Facebook pagina.