Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Winkel

Pelletkachel Lemmer bied een uitgebreide showroom met de beste pelletkachels van bekende merken. Wij bieden de merken Edilkamin, Nordic-Fire, MCZ, Thermorossi, Artel, Duroflame en nog veel meer.

In onze showroom staan de pelletkachels brandend opgesteld in diverse soorten als lucht, kanalisatie en uitgebreide cv systemen op pellets.

Wij kunnen u een juist advies geven over pelletverwarming, warmtepompen, zonneboilers en alle aanverwante materialen zoals buffervaten.

Zoekt u een bepaald merk of model Pelletkachel of een ander artikel en dit kunt u op onze website niet vinden ? Neem dan contact met ons op.