Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel zonder afvoer

Pelletkachel zonder afvoer van Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel zonder afvoerZoekt u naar een pelletkachel van de hoogste kwaliteit zonder afvoer? Dan hebben wij van Pelletkachel Lemmer het product in onze assortiment waar u naar zoekt! Wij hebben namelijk prachtige pelletkachels van de beste merken in ons assortiment. En voor vrijwel elk budget kunt u een pelletkachel bestellen die bij uw wensen past. Wij kunnen u de beste kwaliteit van onze producten garanderen omdat wij een officiële dealer zijn van de merken Edilkamin, Artel, Thermorossi en Piazetta en nog veel meer. Met onze meer dan negen jaar ervaring in het verkopen en installeren van pelletkachels weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. Voor het grootste assortiment van pelletkachels in het noorden van Nederland moet u namelijk bij ons zijn. U kunt pelletkachels zowel op onze webshop als in onze showroom bestellen. Voor meer over onze pelletkachels leest u hieronder verder.

Koop een prachtige pelletkachel zonder afvoer van de hoogste kwaliteit bij de officiële dealer, Pelletkachel Lemmer

U kunt al onze pelletkachels vinden door op deze link te klikken. Om zo goed mogelijk naar een pelletkachel te zoeken die aan uw wensen voldoet, kunt u de filters gebruiken aan de linkerzijde. U bestelt al vanaf €899,- een prachtige pelletkachel op onze website. Dit betreft namelijk de Artel Petit 6 KW. Bent u op zoek naar de technische informatie en meer gegevens van een product, dan vindt u die op de pagina ervan. Verder vindt u de afvoermaterialen die bij de pelletkachels horen hier. Het is een mogelijkheid om een pelletkachel zelf te installeren. Wij raden het echter sterk aan om dit door een van onze ervaren monteurs te doen. Zo weet u zeker dat de pelletkachel naar behoren werkt. Wilt u een betere impressie krijgen van onze pelletkachels krijgen, dan bent u altijd welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.

Voor vragen en contact raadpleegt u de contact pagina of onze Facebook.