Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel accessoires

Pelletkachel accessoires kopen bij Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel accessoiresBent u op zoek naar pelletkachel accessoires? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer levert alles met betrekking tot pelletkachels. Met een ruime ervaring van meer dan tien jaar, hebben wij ontzettend veel kennis van pelletkachels opgebouwd. Daarom kunnen wij u voorzien van een eerlijk advies tegen eerlijke prijzen. Ook zijn wij altijd up to date met de nieuwste modellen pelletkachels. Zo zorgen wij ervoor dat onze kwaliteit gewaarborgd wordt. Wij leveren pelletkachel van vele verschillende merken en we zijn de grootste dealer in Edilkamin pelletkachels. 

Bij Pelletkachel Lemmer kunt u accessoires voor uw pelletkachel kopen zoals een kolenkit en een as-stofzuiger. Dankzij onze accessoires wordt het schoonmaken van uw pelletkachel een stuk gemakkelijker. Ook kunt u uw houtpellets naast uw kachel bewaren in een kolenkit. Bij Pelletkachel Lemmer verkopen wij alleen gerenommeerde merken. Deze leveranciers staan altijd achter hun product van goede kwaliteit. 

Kom kijken in de showroom van Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel Lemmer beschikt over een ruim opgezette showroom. Wanneer u advies nodig heeft of meer informatie over onze producten of diensten wilt, kunt u altijd langskomen in onze showroom. Hier staan wel 65 modellen pelletkachels, van verschillende merken. Een groot deel van deze pelletkachels in brandend opgesteld. Zo krijgt u een goed beeld van onze producten. Pelletkachel Lemmer heeft het grootste assortiment pelletkachels van Noord-Nederland. Onze showroom is de grootste in het land. Wij leveren onze pelletkachels compleet op. Ook de houtpellets kunnen wij voor u verzorgen. De installatie houden wij volledig in eigen beheer. 

Met een pelletkachel kunt u goed besparen op uw stookkosten en de pellets zijn een CO2 neutrale brandstof. Een duurzame oplossing dus. Daarnaast heeft een pelletkachel een zeer hoog rendement en is het gebruiksvriendelijk. Heeft u hier interesse in, laat het ons dan weten. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen.