Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletketel CV monteren

Pelletketel CV monteren van Pelletkachel Lemmer

Pelletketel CV monterenBent u op zoek naar een pelletketel CV en / of wilt u een pelletketel CV monteren of laten monteren? Dan kunnen wij van Pelletkachel Lemmer u daar perfect bij helpen! Wij zijn namelijk al meer dan negen jaar dé specialist op het gebied van het verwarmen van kamers met biomassa pellets. In onze webshop kunt u een enorm aanbod vinden aan pelletkachels, pelletketel CV’s en nog veel meer. Ook kunnen wij de pelletkachels en pelletketels voor u installeren, en voeren wij jaarlijks onderhoud uit aan uw pelletkachels- en ketels aan de hand van onze Pelletkachel Totaal Service. Heeft u interesse in het laten monteren van een pelletketel CV door de experts van Pelletkachel Lemmer? Lees dan verder!

Een pelletketel CV laat u monteren door de experts van Pelletkachel Lemmer

Op deze pagina kunt u een formulier invullen om de installatie van uw pelletkachel of pelletketel CV door ons uit te laten voeren. Ook heeft u de mogelijkheid om een doe het zelf kit te ontvangen, om zelf aan de slag te gaan. Wij raden het echter sterk aan om de installatie te laten doen door onze experts, om de pelletketel CV zo goed mogelijk te laten werken naar behoren. Zoals u eerder zag voeren wij ook jaarlijkse onderhoud uit aan pelletkachels. Zo zorgen wij ervoor dat de pelletkachel of pelletketel CV blijft werken zoals het hoort, en om eventuele defecten te voorkomen.

Meer informatie en contact met Pelletkachel Lemmer

Alle informatie over onze producten kunt u vinden op onze website en in de webshop. Voor overige vragen en opmerkingen kunt u ons altijd contacteren. Doe dit aan de hand van de gegevens onderaan de pagina of op de contact pagina. Wij horen graag van u. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina, voor de laatste nieuwtjes, kortingen en nog veel meer!