Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

NIEUW 2024 / SENSE 6 EDILKAMIN

Pelletkachel Edilkamin kopen

Sense 6 kopen ? Edilkamin brandend in showroom

Sense 6 Pelletkachel van Edilkamin kopen ?

Wij bieden de nieuwste pelletkachel van Edilkamin aan. De nieuwe Edilkamin Sense 6 is onze nieuwe favoriete kleine pelletkachel en het is een prachtig klein model op pootjes. Bent u geïnteresseerd in de Sense 6 met bovenaansluiting ? Dan kunt u de product pagina hier bekijken! Naast de Sense 6 pelletkachel bieden wij nog veel meer pelletkachels van Edilkamin aan. Wij zijn namelijk al meer dan twaalf jaar gespecialiseerd op het gebied van verwarmen met pellets. De Edilkamin Sense 6 pelletkachel is online te bestellen en wordt uitgeleverd zodra hij beschikbaar is, de verwachting is medio oktober.

 

De Pelletkachel Edilkamin Sense 6 kW bij u thuis.

De pelletkachel Edilkamin Sense 6 is een nieuw model van Edilkamin en deze pelletkachel kunnen wij u aanbieden. U kunt hem verkrijgen in zwarte fraaie afwerking met kenmerkend schuifdeksel. Zo kunt u de Sense 6 UP al bestellen en reserveren voor maar € 3.495 ! De pelletkachel heeft meerdere functies en programma opties zoals een weekmenu en relax stand. U kunt hem met de nieuwe Mind afstandsbediening of met de ingebouwde WiFi gemakkelijk bedienen. De kachel is namelijk een stille kachel met een hoog rendement. Voor alle specificaties en kenmerken van de Sense 6 van Edilkamin kijkt u op deze pagina.

Meer informatie over Edilkamin en installatie.

Weet u niet zeker of een pelletkachel voor u geschikt is? Dan kunt u zich hier inlezen of het wel een verstandige keuze is. Voor informatie over de pelletkachels van Edilkamin kunt u hier kijken. U kunt de pelletkachel zelf monteren, maar wij raden het u sterk aan om de pelletkachel door onze experts te laten monteren en installeren. Heeft u nog overige vragen over de Sense 6 ?, of over andere zaken, dan kunt u ons altijd contacteren. U kunt onze gegevens onderaan de pagina vinden, of door hier te klikken. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!