Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Trillingsdemper warmtepomp

Trillingsdemper warmtepomp bestellen bij Pelletkachel Lemmer

Trillingsdemper warmtepompHeeft u een nieuwe trillingsdemper nodig voor de warmtepomp van uw airco? Dan bent u op de website van Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer is namelijk dé specialist op het gebied van pelletkachels, airco’s en het installeren ervan. Aan de hand van onze ervaren specialisten met meer dan tien jaar ervaring, en onze producten van de beste merken kunt u bij ons altijd de hoogste kwaliteit verwachten. Zo hebben wij pelletkachels van de topmerken Edilkamin en Artel en airco’s van de bekende merken Carrier en Artel. Ook vindt u veel verschillende onderdelen voor airco’s en pelletkachels op onze website, zodat u altijd uw pelletkachel of airco weer kunt laten repareren zodat het weer naar toebehoren werkt. Wilt u meer weten over het bestellen van onderdelen voor uw airco of pelletkachel? Lees dan verder, of bekijk ons assortiment van onderdelen voor airco’s en pelletkachels.

Een trillingsdemper voor de warmtepomp van uw airco bestellen doet u bij Pelletkachel Lemmer

Wij hebben een breed assortiment aan onderdelen voor uw airco en pelletkachel. Zo ook een trillingsdemper voor de warmtepomp voor uw airco. U vindt de trillingsdemper door hier te klikken. Dit is een trillingsdemper set van vier stuks, met een maat van 40 mm x 32 mm. Het is gemaakt van hoge kwaliteit rubber. Daarom is dit product uitermate geschikt voor het trillingsvrij bevestigen van een airco of warmtepomp. De set heeft een draagvermogen van 150 KG. En u kunt de trillingsdemper set van vier stuks al bestellen voor maar €9,95! Bent u verder op zoek naar andere onderdelen voor uw pelletkachel of airco, dan kunt u altijd onze webshop raadplegen. Heeft u vragen over de trillingsdemper set, dan horen wij dat graag. U kunt ons contacteren via de gegevens op de contact pagina. Ook zijn wij altijd bereikbaar op onze Facebook pagina.