Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel kopen Lemmer

Pelletkachel kopen Lemmer van Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel kopen LemmerBent u op zoek naar een goedkope pelletkachel die u kunt kopen in de buurt van Lemmer? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al meer dan negen jaar dé specialist op het gebied van het verwarmen met biomassa pellets. Op onze webshop en in onze winkel vindt u een breed assortiment van allerlei pelletkachels en meer. En dit ook uitsluitend van de beste merken. Denkt u hierbij aan merken als Artel, Edilkamin, Thermorossi en nog veel meer. Bovendien komen onze warmtepompen in de aanmerking voor de ISDE subsidie. Naast het bestellen van een pelletkachel kunnen wij hem ook geheel voor u installeren, en de jaarlijkse onderhoud voor u uitvoeren. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Pelletkachel bij ons in Lemmer? Neem dan eens een kijkje op onze website! Ook kunt u hieronder verder lezen.

Een pelletkachel kopen in Lemmer doet u voordelig bij de specialist Pelletkachel Lemmer

Bij ons bent u namelijk verzekert van de beste kwaliteit. Ons aanbod van pelletkachels kunt u gemakkelijk vinden in onze webshop. U kunt bijvoorbeeld de Artel petit 6 KW al kopen voor maar €899! Dit is een kachel die zeer geschikt is voor kleinere ruimtes. Optioneel zijn hierbij nog een wifi aansluiting en een draadloze thermostaat. Voor de rest vindt u nog veel meer andere pelletkachels van verschillende formaten, kleuren en stijlen in onze webshop. U zult er zeker een vinden die bij u past. Heeft u voor de rest nog vragen of opmerkingen, dan horen wij die graag van u! Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de pagina. Ook op de contactpagina ziet u alle gegevens en de openingstijden. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes en meer!